GRATIS PLANNER

Een stressvrije decembermaand

Wil jij deze decembermaand genoeg tijd overhouden voor degenen die jou lief zijn, in plaats van hals over kop de winkels nog in moeten of op kerstavond zelf nog bedenken wat je wilt eten?

Deze planner stopt jou om achter de feiten aan te hollen en helpt je om weer grip te krijgen op de gezellige, verbindende en ‘warme’ Decembermaand.

In deze gratis download vind je…
   Een printable planner voor de decembermaand
   Checklists voor Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw
   Een boodschappenlijst en een menuplanner

Schrijf je in voor mijn mailinglijst en ontvang de planner direct gratis in je inbox. Print ‘m uit, hang ‘m op je koelkast en ervaar en stressvrije decembermaand!

Waarom deze gratis planner?

Het is mijn missie om jou als zorgmedewerker tools, kennis, steun en inspiratie te geven, zodat je moeiteloos met plezier werkt in een veeleisende omgeving. Als je voor andere mensen mag zorgen, kun je alleen de beste zorg leveren, als je ook goed voor jezelf zorgt. Dat weten we allemaal! En toch… Ernaar leven en je grenzen bewaken is in de praktijk best lastig. Laat ik je daar nou heel goed bij kunnen helpen!

Als coach voor zorgmedewerkers heb ik ontzettend veel ervaring en weet ik als geen ander welke spanningsvelden er spelen bij het werken in de zorg. Toch blijft werken in de zorg voor mij, en hopelijk ook vor jou, de leukste baan die er is!

Ik gun jou werkplezier en veel voldoening. Ik wil je helpen bij de uitdagingen die je tegenkomt in de zorg en jezelf. Deze gratis planner is daarom een cadeautje voor jou om hiermee de eerste stappen te zetten. 

Wil jij een stressvrije decembermaand? Meld je nu aan voor de gratis planner!