Yes, de planner is naar je onderweg!

Binnen een paar minuten zit de planner in je inbox. Maar wacht even!

Wil jij meer en wil je weer écht genieten van jouw baan in de zorg? Dan heb ik misschien een tof aanbod voor je. In mijn online training leer jij moeiteloos je grenzen aan te geven, zonder schuldgevoel!

Meld je nu aan voor slechts €27,-.

ONLINE TRAINING

Helden van zorg & welzijn bewaken grenzen

Jij bent een harde werker in de zorg. Je bent iemand die graag en veel geeft, je bent behulpzaam en geliefd. Jij draait die openstaande dienst, deze ene extra dienst moet toch wel kunnen? Je neemt even die klus van je collega over als je ziet dat zij op haar tandvlees loopt. Je zorgt voor de notulen en regelt namens het team snel even een kaartje en kadootje voor die collega die al zo’n tijd thuis zit.

Je bent de ideale zorgmedewerker. Maar je baalt van de werkdruk. Alle ballen in de lucht houden is pittig. Niet alleen op het werk, maar ook in je vrije tijd vragen mensen je makkelijk om hulp. En jij helpt zo graag. Maar je bent het eigenlijk ook zat. Je bent moe. Je zegt net iets te vaak ja en hebt dan achteraf spijt. Je wilt iedereen helpen, maar tegelijk heb je het gevoel dat je overal tekort schiet.

Herken jij dit?

   Je ervaart een chronisch gevoel van tekortschieten

   Je voelt de angst dat je je werk niet volhoudt op deze manier

   Je wilt wel vaker nee zeggen, maar door allerlei omstandigheden lukt of kan dit gewoon niet

   Je ervaart een hoge werkdruk; er ligt altijd werk, het is nooit af en nooit genoeg

   Elke werkdag voel je weer die spanning: wat brengt vandaag?

   Je piekert, slaapt slecht en/of concentreren gaat moeilijk

   Je twijfelt of je wel in de zorg wilt blijven werken

   Je komt uitgeput thuis na een werkdag

Reken af met dat gevoel van tekortschieten!

Dat is niet zo gek! Veel zorgmedewerkers herkennen dit. Maar hoe heerlijk zou het zijn als je kunt afrekenen met dat gevoel van tekortschieten?

✅ Hoe lekker is het om weer voldoening te halen uit je werk, te genieten van de dingen die je doet?

✅ Hoe fijn is het om niet langer te twijfelen over de zorg, om weer met net zoveel enthousiasme in je werk te staan als toen je er ooit aan begon?

✅ Hoe heerlijk zou het zijn om thuis te komen na een werkdag en nog energie over te hebben?

✅ Hoe fijn is het om je werk te kunnen doen zonder last te hebben van die werkdruk?

✅ Om ‘s avonds met een voldaan gevoel te gaan slapen en niet langer wakker te liggen van de vraag of je het nu allemaal wel goed doet en of je niemand tekort hebt gedaan?

Dat wil jij toch ook? Met plezier en enthousiasme werken in de zorg, omdat het zo’n mooi vak is? En echt, dat kan!

Werkdruk en frustratie hakken erin. Maar laat je niet gek maken!

Wie is Dinanda Roozeboom?

Mijn naam is Dinanda Roozeboom, ik werk al meer dan 25 jaar in de gezondheidszorg en mij maken ze de kop niet meer gek.

Ik zag in al die jaren heel wat getalenteerde en gedreven zorgmedewerkers onderuitgaan. Ik zag hen de zorg verlaten vanwege de hoge werkdruk. Ik zag hen langzaam leeglopen, uitgeblust raken, tot het plezier voor de zorg volledig verdween en ze iets anders zochten. Doodzonde! Want het is niet nodig, als je weet hoe het ook kan.

Zelf werk ik na al die jaren nog steeds met plezier in de zorg, voel mij gewaardeerd en krijg energie van mijn baan in de zorg. Ondanks de werkdruk heb ik de leukste contacten met patiënten en collega’s. Dat gun ik jou ook. En dus startte ik als coach voor zorgmedewerkers. Want het kan echt anders! En ik wil jou dat leren, om jou als gedreven en kundige zorgmedewerker te behouden voor het vak. We hebben jou nodig!

Hoe kan het dan dat ik wél met plezier in het werk sta, zonder last te hebben van die hoge werkdruk? Heel simpel: binnen mijn werk hanteer ik een aantal basisprincipes, die ik graag met je deel. Zo blijf je staande in een veeleisende omgeving. Eén van die principes is het aangeven en bewaken van grenzen.

Want zeg eens eerlijk: je wordt er vaak genoeg op gewezen: “Je moet gewoon je grenzen aangeven!” Het wordt zo makkelijk gezegd, dat we als vanzelfsprekend geloven dat we het zonder moeite kunnen: grenzen aangeven, bewaken en hanteren. Maar in de praktijk valt dat vies tegen. Weten we niet waar onze grens ligt of zijn we er al overheen voor we er erg in hebben. Vergeten we door alle drukte onze grenzen te bewaken en lopen we leeg.

Hoe krijg je meer plezier in je werk als zorgmedewerker?

Zorgverlening stopt nooit en het werk in de zorg dus ook niet. De werkdruk zal voorlopig niet veranderen. Maar jíj kunt veranderen. Door te leren voelen waar jouw grenzen liggen. Door te leren hoe je die grenzen aangeeft en hoe je dat volhoudt.

Als trainer en coach help ik zorgmedewerkers om weer ontspannen in hun werk te staan, om weer te genieten, om werkplezier te ervaren.

Ik leer jou moeiteloos je grenzen aangeven, zonder schuldgevoel. Dat is toch een geweldig gevoel? Wat een vrijheid! Hoeveel energie houd je dan over? En wat kun je met al die energie doen?

Voor slechts € 27,- leer ik jou hoe je dat doet. Jij leert grenzen aangeven, bewaken en hanteren in de online cursus: ‘Helden van de zorg bewaken grenzen‘.

Wat je kunt verwachten

In 8 modules leer ik je nee zeggen, of soms juist ja.

Want wat gebeurt er, als je mond ja zegt, maar je hart nee bedoelt?
Wat gebeurt er als je ja knikt, terwijl je hoofd nee wil schudden?

En hoe doe je dat dan anders?

Ik laat het je allemaal zien in de acht modules van deze online training. In acht modules leer je niet alleen hoe het werkt, je gaat zelf ook actief aan de slag. Je ontdekt waar jouw grenzen liggen, hoe jij meer en vaker voor jezelf kunt kiezen zónder schuldgevoel en je leert vooral ook hoe jíj de persoon kunt zijn die het anders doet.

En het mooie is: dat doe jij gewoon thuis, op een moment dat het jou uitkomt.

Voor slechts € 27,- zet jij de eerste stap naar meer werkplezier en minder werkdruk door jouw grenzen aan te geven en te bewaken. Want dat wil jij toch ook?

Deze online training is een eerste stap naar meer controle en grip op jouw agenda en jouw grenzen. In de online trainingen en persoonlijke coaching help ik je nog veel verder ontwikkelen tot die gezonde, vitale, energieke zorgmedewerker die zelf volledig baas is over haar leven en haar agenda.

Wat klanten zeggen over werken met mij

Dit wil jij toch ook?

Hoe fijn is het om weer zo ontspannen in je werk te kunnen staan? Om te werken met enthousiasme en plezier en te merken dat jij de persoon bent die ‘in control’ is?

Wacht dan niet langer en start vandaag nog voor slechts 27 euro!