DOWNLOAD MIJN GRATIS E-BOOK

5 tips om stress te elimineren en weer te genieten van je baan in de zorg

Wil jij…

Niet langer wakker liggen van je werk, maar weer met goede moed en vol energie je dag starten?
Geen stress en werkdruk meer ervaren, maar leren hoe je jouw grenzen aangeeft en prioriteiten stelt?
❌ Niet meer over je heen laten lopen, maar naast het verlenen van goede patiëntenzorg ook je eigen behoeften en wensen bewaken?

Schrijf je in voor mijn mailinglijst en ontvang mij e-book direct gratis in je inbox. Met de 5 stappen uit het e-book word jij weer die vrolijke en veerkrachtige hulpverlener.

Wie is Dinanda Roozeboom?

Als zorgmedewerkers coach help ik jou als passievolle hulpverlener om goed voor je zelf te zorgen, zodat jij optimaal kunt blijven genieten van het contact met patiënten en je baan in de zorg. Om me heen zie ik veel zorgprofessionals kampen met stressklachten, omdat zij niet duidelijk hun grenzen stellen en bewaken. Misschien herken je het wel… Veel oog voor de zorgbehoeften van je cliënten, maar jezelf vergeten of wegcijferen. Je werkt hard en neemt onvoldoende tijd om op te laden, waardoor je je futloos en moe voelt. Het allerliefste wil je dit bespreekbaar maken, maar je wilt niet als onaardige collega bestempelt worden of tekortschieten. Realiserend dat niet alle veranderingen alleen bij jou als individuele hulpverlener liggen, maar ook de cultuur en het zorgsysteem waarin je functioneert zich verder mag ontwikkelen, geloof ik wel dat verandering begint bij jezelf. Ik help je graag, om een vitale vrolijke veerkrachtige hulpverlener te zijn, door o.a beter te leren zorgen voor jezelf. Hoe beter jij in je vel zit, hoe meer je aan kunt in je leven. Zodat je na je werkdag niet in de bank ploft om daar vervolgens niet meer uit te komen. Maar je energie en tijd overhoudt om leuke dingen te doen, die jij belangrijk vindt en waar je blij van wordt. Dat gun ik jou, dat gun ik mezelf – dat gun ik iedereen!

Leer je grenzen aangeven en krijg weer plezier in je werk

© 2021 Dinanda Roozeboom