coaching voor zorgprofessionals

Nurse 1:1 coachtraject

Mijn missie is simpel. Als ik jou als zorgprofessional ga coachen, dan bied ik je álle handvatten om het beste uit jezelf te halen. Ik ben een echte aanpakker en mijn credo is: ‘Niet lullen maar poetsen”. Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg.

In de lifecoaching focussen we ons op hoe jij groeit in zelfvertrouwen en leer je te zeggen wat je denkt, voelt en wilt. Je ervaart meer rust en haalt meer voldoening en energie uit je baan in de zorg en jouw leven.

Dit coachingstraject is niet geschikt voor alle zorgprofessionals. Ik werk met een beperkte instroom en zeg ‘nee’ als ik je niet optimaal kan helpen. Kwaliteit staat bij mij voorop en daarom vind  ik het belangrijk dat jij en ik een match vormen.

De combinatie van een succes mindset, een bewezen strategie en de persoonlijke begeleiding voor zorgprofessionals maakt dit traject uniek.

Je wilt wel vaker doen wat je écht wilt, maar…

…je merkt dat je het lastig vindt, omdat je vaak bezig bent met wat anderen wel niet zullen zeggen of denken. Je wilt meer lak hebben aan de mening van anderen, maar bent bang voor hun reactie. Je zou wel willen zeggen dat bepaalde taken niet jouw verantwoordelijkheid zijn op het werk, maar je durft het niet. Je wilt liever geen gezeur.

Tijd voor jezelf? Soms, maar er is zoveel te doen. Je agenda staat vol verplichtingen en afspraken. Iedereen lijkt wat van je te willen. Je wilt alle ballen hoog houden, maar hoe dan? Je wilt er voor anderen zijn, maar vergeet jezelf regelmatig. Waardoor je nooit toekomt aan de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Merk je dat je het lastig vindt je grenzen aan te geven? Je wilt wel, maar hoe doe je dat zonder je schuldig te voelen? Als je besluit niet die extra dienst te werken, laat je de patiënten voor je gevoel in de steek, maar ook je dierbaren hebben jouw tijd en aandacht nodig. Je hebt het idee, dat je het nooit goed genoeg doet. Het kost je regelmatig te veel energie.

Of je nu jezelf nog beter wilt leren kennen, vooral wilt vasthouden wat er al is, kleine stappen wilt zetten, of grote verandering wilt doorvoeren, in mijn 1:1 coachingsprogramma ga je voor persoonlijke groei als zorgprofessional.

Zet vandaag nog de stap om meer voldoening en energie uit je baan in de zorg te halen! Leer hoe je vaker nee zegt, of juist ja, en doe wat je echt wilt!

Meer zelfvertrouwen. Meer balans. Makkelijker loslaten.

Wat het coachingstraject precies inhoudt

Coaching voor zorgprofessionals draagt bij aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het verwijst naar balans tussen ratio en gevoel, tussen werk en privé.

Maak de shift van een onzekere nurse naar een zelfverzekerde en professionele zorgmedewerker met een ijzersterke mentality!

Het traject bevat:

   Strategische kick off (30 min) + voorbereidende vragenlijst
   3 persoonlijke coachings momenten (45 min)
   Persoonlijk stappen- & verbeterplan

De investering voor dit traject is €417,-.

Aanmelden kan alleen na een kennismakingsgesprek, via een videocall. Deze kennismaking is bedoeld om te ontdekken of wij een goede match zijn. Kwaliteit bij mij voorop staat en ik zeg alleen ‘ja’ als ik er 100% van overtuigd ben dat ik jou goed kan helpen!

Heb je nog een vraag?

Wil je nog iets weten over de 1 op 1 coaching voor zorgprofessionals die ik aanbied? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in of stuur mij een bericht via onderstaand contactformulier.

Ik kijk er naar uit om je snel te spreken!

5 + 6 =