coach voor zorgmedewerkers

Dinanda Roozeboom

Als zorgmedewerkerscoach leer ik jou als zorgprofessional het beste uit jezelf en je baan in de zorg te halen. Dit doe ik op mijn eigen, unieke manier.

Ik ben een humoristische, vriendelijk en pittige tante en laat mij de kaas niet van het brood eten. Nu denk je misschien, dat klinkt ook niet aardig?! Maar ik ben wel aardig, ook duidelijk. 😉

Er gaat voor mij niks boven mijn enige echte bakje koffie in de ochtend, om vervolgens over te stappen op theeleuten. Ik houd van andere mensen en sociale contacten en vind het heerlijk om mij terug te trekken en te schrijven, te lezen en vooral in een hutje op de hei alleen te zijn.

Ik werk al meer dan 20 jaar in de zorg. In verschillende functies, met diverse doelgroepen, binnen zeer uiteenlopende organisaties. Mijn talenten liggen vooral op het aansturen, managen en coachen van prachtige mensen, zodat zij mogen groeien tot de beste versie van hun zelf.

Blijven staan in een veeleisende omgeving

Het is tijd om mijn kennis en ervaring te bundelen, zodat ik jou als zorgmedewerker kan steunen, kan inspireren en kan leren hoe jij kunt blijven staan in een veeleisende omgeving. Hoe je weer (en blijvend) kunt genieten van je baan. Hoe geven en nemen in balans kan zijn.

Steeds vaker hoor en zie ik dat zorgprofessionals het vak verlaten, omdat ze niet gelukkig zijn met hun baan in de zorg. Afgeknapt, de werkdruk spuugzat. Jammer, want dit kan echt heel anders!

Energie overhouden aan het eind van een fijne werkdag, goede patiëntenzorg hebben kunnen leveren, door vooral ook goed voor jezelf te zorgen. De zorg verandert, maar verander jij als zorgprofessional ook mee? En hoe doe je dat? Zodat je na jouw werkdag vrolijk veerkrachtig en vitaal kunt zeggen: “Ik heb heerlijk gewerkt!”

Ik laat mij de kop niet gek maken op mijn werk. Mijn credo is: “Niet lullen, maar poetsen!” En ja, ook ik weet wat werk – en regeldruk – is en je werk combineren met een gezin.

Nieuwsgierig hoe ik dit doe?

Met de juiste methodieken, leer ik jou als zorgprofessional om vol zelfvertrouwen je grenzen aan te geven en te bewaken. Zodat jij je gelukkig, bevlogen en vitaal voelt in je werk!

Een paar leuke weetjes over mij

   Ik geniet van blotevoetenpaden. En ook daar laat ik het gras niet onder mijn voeten wegmaaien. Ik geniet van de natuur, kom er tot rust en verwonder mij over de schoonheid ervan.

   Ik ben moeder van een prachtig enthousiast gezin en was op mijn veertigste zwanger van onze jongste dochter.

   Opkomen voor mijzelf, met oog voor de ander, vind ik enorm belangrijk. Een vaardigheid die iedereen zou mogen beheersen, zodat zij de beste versie van zichzelf worden in een veeleisende wereld.

   Ik eet graag tapas en houd ik van de kleine dingen in het leven, die nooit klein blijken te zijn.

   Naturel Chips mag je mij voor wakker maken.

   Ik houd niet van moeilijk doen, daar waar het makkelijk kan en muggenziften is niet mijn ding.

   Ik ben trots op mijn nuchtere- en boerenverstand. Sta graag met beide benen op de grond.

   Creatief en eigenzinnig, houd ik van mensen die mijn levenspad kruisen en hun levensverhalen met mij delen.

   Ik houd van de zorg en heb hart voor de professionals die daarin werken.

Genoeg over mij, wie ben jij?

Leuk dat je tot hier bent gekomen. Je hebt nu een beeld van wie ik ben en waar ik voor sta. Ik ben ook ontzettend benieuwd naar wie jij bent! Wat is jouw verhaal? Welke uitdagingen heb jij al overwonnen en wat zijn je dromen?

Heb je het gevoel dat ik iets voor je kan betekenen? Verlang je naar meer voldoening van je baan in de zorg? Wil je slimmer gaan werken, door beter je grenzen aan te geven en te bewaken. Minder stress ervaren door te leren op te komen voor jezelf. Wil jij vol zelfvertrouwen zeggen wat je wilt, denkt en voelt, zodat mensen niet meer over je heenlopen?

Ik daag je uit om actie te ondernemen.

Ik daag je uit om te stoppen met het structureel wegcijferen van jezelf, of alle problemen van anderen te willen oplossen. De enige manier om te groeien in de zorg, is door te investeren in jouw persoonlijke groei als zorgprofessional. Actie te ondernemen en gebruik te maken van de kansen die op je pad komen. Dit is zo’n kans!

Wil je vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier, of stuur mij een mail via hallo@dinandaroozeboom.nl. Ik hoop je snel te spreken!

7 + 9 =

Wil jij weer ontspannen aan het werk in de zorg?